LECZO Z DODATKIEM ANANASA – Magdalena Wojtanowicz

Dział Kulinarny 43 wydanie gorliczanin.pl

„Mój kulinarny eksperyment zakończył się smacznym sukcesem”LECZO z dodatkiem ANANASAPotrzebujemy: 1 średnia cukinia bądź kabaczek 300 g kiełbasy 2 średnie cebule 2-3 papryczki piri-piry 2-3 plastry ananasa sól, pieprz trochę oleju / oliwy 2 ząbki czosnku 2 świeże…

Czytaj dalej

JADALNE DONICZKI – Magdalena Wojtanowicz

"JADALNE DONICZKI" - przepis dostępny w 41 wydaniu gorliczanin.pl

JADALNE DONICZKI:POTRZEBUJEMY:- naczynie do roztopienia czekolady- tabliczka mlecznej czekolady- 200 ml śmietany kremówki 30 - 36% mocno schłodzonej- 100 ml mascarpone - mocno schłodzonego- 1 łyżka cukru- kilka cias…

Czytaj dalej

SAŁATKA WIOSENNA – Magdalena Wojtanowicz

W tym wydaniu prezentujemy Wam przepis na wiosenną sałatkę z ryżem, tuńczykiem i warzywami, który podesłała nam nasza czytelniczka.

Magdalena Wojtanowicz„Jestem szczęśliwą matką i żoną. W kuchni przenoszę się do innego świata, tam czas inaczej płynie, tam daję ponie…

Czytaj dalej

Jesienna a’la szarlotka bez pieczenia – Magdalena Wojtanowicz

Przepis na szarlotkę dostępny w 35 wydaniu gorliczanin.pl W tym wydaniu prezentujemy Wam przepis na Jesienną a`la SZARLOTKĘ bez pieczenia, który podesłała nam nasza czytelniczka - Magdalena Wojtanowicz.Magdalena Wojtanowicz„Jestem szczęśliwą matka i żoną. W kuchni przenoszę się do innego świata, tam czas i…
Czytaj dalej

Tarta z owocami – Katarzyna Lewek

Przepis dostępny w 33 wydaniu gorliczanin.pl

Prezentujemy Wam wypieki Katarzyny Lewek, zawodowej kucharki, dla której praca jest nie tylko pracą, ale i okazją do eksperymentowania – nie lubi ograniczeń, dlatego zarówno gotuje, jak i piecze, by odkrywać kolejne kuchenne tajemnice.

Czytaj dalej