Przepisy Naszych Czytelników

SAŁATKA WIOSENNA – Magdalena Wojtanowicz

W tym wydaniu prezentujemy Wam przepis na wiosenną sałatkę z ryżem, tuńczykiem i warzywami, który podesłała nam nasza czytelniczka.

Przepis dostępny w 40 wydaniu gorliczanin.pl

Magdalena Wojtanowicz„Jestem szczęśliwą matką i żoną. W kuchni przenoszę się do innego ś…

Czytaj dalej

FIT JAJKA na Wielkanoc – Kinga Pabis

Przepis dostępny w 39 wydaniu gorliczanin.pl UWAGA UWAGA 😛Jeszcze nie jest za późno 😲...a może właśnie jest to idealny moment na ostateczne skompletowanie świątecznego menu? Rzutem na taśmę polecamy wyśmienity przysmak na wielkanocny stół 👉 "FIT JAJKA" ...brzmi intrygująco?...a jak smak…
Czytaj dalej

Jesienna a’la szarlotka bez pieczenia – Magdalena Wojtanowicz

Przepis na szarlotkę dostępny w 35 wydaniu gorliczanin.pl W tym wydaniu prezentujemy Wam przepis na Jesienną a`la SZARLOTKĘ bez pieczenia, który podesłała nam nasza czytelniczka - Magdalena Wojtanowicz.Magdalena Wojtanowicz„Jestem szczęśliwą matka i żoną. W kuchni przenoszę się do innego świata, tam czas i…
Czytaj dalej

Tarta z owocami – Katarzyna Lewek

Przepis dostępny w 33 wydaniu gorliczanin.pl

Prezentujemy Wam wypieki Katarzyny Lewek, zawodowej kucharki, dla której praca jest nie tylko pracą, ale i okazją do eksperymentowania – nie lubi ograniczeń, dlatego zarówno gotuje, jak i piecze, by odkrywać kolejne kuchenne tajemnice.

Czytaj dalej

Redakcyjny grzaniec

Przepis dostępny w 25 wydaniu gorliczanin.pl

ROZGRZEWAJĄCY PAŹDZIERNIK

Redakcyjny grzaniec

Wraz z październikiem przyszła nie tylko piękna, polska złota jesień, ale i odpowiednia pora, by w chłodne wieczory uraczyć się od czasu do czasu pysznym grzańcem. W tym wydaniu postanowi…

Czytaj dalej

Wielkanocny PASZTET Z FIGAMI

Przepis dostępny w 6 wydaniu gorliczanin.pl

Gala Osobowości i sukcesy 2015odbyła się w Warszawie 23 marca w hotelu Marriott.  Jako jedyne restauracje z całej Polski na tę okoliczność restauracje Ratuszowa i Orchidea przygotowały wyborne szynki, pasztety z figami, pasztety z malinami i galaretą, musztardę…

Czytaj dalej